مستقیم بمباران عربستان نظامیان سعودی ارتش و کمیته های مردمی یمن

مستقیم: بمباران عربستان نظامیان سعودی ارتش و کمیته های مردمی یمن بین الملل یمن عربستان نظامی سعودی

گت بلاگز وب‌گردی عسل درمان کدام بیماری‌هاست؟

از گذشته تا کنون از عسل در درمان بسیاری از امراض استفاده شده است هست. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن هست.

عسل درمان کدام بیماری‌هاست؟

به گزارش گروه وبگردی گروه تحریریه سایت جوان، در حالی که عسل یک ماده کاملاً خوراکی است و بایستی محیط خوبی جهت پرورش میکروب ها باشد، ولیکن میکروب ها در معرض عسل نابود شده است و اجساد آنها نیز به مرور از بین می رود. لیکن عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است . در گذشته از این خاصیت عسل جهت از بین بردن پینه های دست و پا سود می جستند.

عبارات مهم : بیماری
بررسی مقالات سال های 1984 تا 2001 نشان می دهد حداقل 25 تحقیق راجع به اثرات ضد زخم عسل انجام شده است که نتیجه های آنها مثبت بوده هست. عسل به عنوان التیام دهنده زخم و نگهدارنده پوست مورد تأیید قرار گرفته هست. همچنین 40 مورد دیگر نشان داده ، عسل دارای اثرات ضد خونریزی با موفقیت 88 درصد بوده که این عمل به همراه اثرات ضد میکروب نیز بوده هست.

خاصیت ضد میکروبی در عسل با PH حدود 2/3 تا 5 به هیدروژن پراکسید(H2O2) مرتبط بوده که از تغییرات آنزیمی گلوکز به گلوکونیک اسید حاصل می شود. به هرحال اثرضد میکروبی عسل بعد از گرم شدن یا در معرض آفتاب قرار گرفتن کم کردن می یابد.

عسل های تولیدشده از جنگل و کوه های اروپایی مرکزی زیاد از درختان کاج(PINUSSPP) و عسل های حاصل از MANUKA در نیوزلند از گیاه LEPTESPERMUM SCOPARIUM دارای خاصیت بسیار نیرومند ضد میکروبی است و بر روی بعضی میکروب ها از جمله استافیوکوک اورئوس و اپیدرمیس و استرپتوکوکوس پیوژنز و آنتروباکتریاسه اثرات خوبی دارد. عسلی که در نیوزیلند و استرالیا از گیاه مذکور حاصل می شود در دنیا منحصر به فرد بوده و به آن عسل UNIQUE MANUKA FACTOR)) می گویند.

سم شناسی : عسل ماده ای کاملاً خوراکی است ، ولی در موارد استثنایی ممکن است به اسپورعامل بوتولیسم آلوده باشد که ایجاد سم کرده و مسمومیت زاست ، به همین علت مصرف آن جهت کودکان زیر یک سال ممنوع هست. همچنین بعضی افراد ممکن است نسبت به دانه های گرده موجود در عسل حساسیت داشته باشند.

خواص عسل :

عسل حاوی آنتی اکسیدان هست، از این رو مصرف آن جهت سلامت قلب و عروق بافایده هست. عسل به سلامت پوست کمک می کند و ضد پیری هست.

• در قدیم هر دارویی را با عسل مخلوط می کردند، لیکن خاصیت اصلاح بخشی داروها را چند برابر می کرده و امروزه هم از عسل در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می کنند.

• از عسل در فرآورده های ضد سرفه بطور مستقیم و غیرمستقیم استفاده می شود . مزه مزه و غرغره شربت عسل جهت برطرف کردن زخم های دهان و ورم گلو بسیار سودمند هست. عسل ضد آسم هست.

عسل با اینکه بسیار شیرین هست، جهت دندان ها و لثه مضر نیست، بلکه لثه ها را سالم می سازد و دندان ها را سفید می کند.

• دستگاه گوارش را پاک می سازد و ضد اسهال هست. در تحقیقات ثابت شده است اثر بسیار مفیدی برعفونت های معده با هلیکو باکتر پیلوری دارد. از این رو ضد زخم معده و دستگاه گوارش هست.

عسل در درمان آب مروارید ( کاتاراکت ) بافایده هست.

عسل بادشکن است و جهت معالجه قولنج روده تجویز می شود و در مسمومیت های غذایی، دستگاه گوارش را پاک می سازد.

• دوست کبد و پادزهر هست، بعد در بیماری های کبدی مصرف آن بافایده است .سکنجبینی که با عسل تهیه می شود، صفرابری اعلاست.

• سنگ های کلیه و مثانه را از بین می برد. جهت این منظور عسل را با کندر باید مصرف کرد.

عسل خواب آور است و به مبتلایان به بیماری کم خوابی توصیه می شود که قبل از خواب چند قاشق مرباخوری عسل میل کنند.

• جهت برطرف کم اشتهایی بافایده است و کلاً جریان خون را در بدن اصلاح می بخشد. از این رو به رشد عضلات کمک می کند، بعد جهت فرزند های کم اشتها و افراد ورزشکار بسیار بافایده هست.

عسل گرفتگی مویرگ ها را باز می کند و جهت عروق بسیار بافایده هست. بعد سالمندان اگر هر روز شربت عسل و لیموی تازه بنوشند، عمر طولانی تری خواهند داشت.

• حتی موم عسل نیز فواید زیادی دارد و ماسک آن جهت صورت، چین و چروک و فرورفتگی های پوست را می پوشاند و پوست را لطیف می کند.
عسل درمان کدام بیماری هاست؟

درمان بیماری های متفاوت با عسل:

* چاقی مفرط، فشارخون بالا، چربی بالا: صبح به صبح یک لیوان آب داغ با یک قاشق مرباخوری عسل و ۵ تا ۱۰ قطره سرکه سیب بنوشید.

* جهت درمان زخم های دهان: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری عسل و کمی زردچوبه به زخم دهان یا زخم های روی زبان بمالید این مخلوط باعث ترشح بزاق دهان می شود تا سم را بکشد.

برای سرعت بخشیدن به روند اصلاح باید این مایه را از دهان بیرون ریخت. جهت زخم معده، روزی ۲ بار محلول یک لیوان شیر ولرم را با یک قاشق مرباخوری عسل بنوشید.

* جهت زخم های موضعی: با گاز استریل حاوی عسل روی زخم را بپوشانید و شب آن را بردارید.

* سرماخوردگی: مخلوط نصف قاشق مرباخوری دارچین و یک قاشق مرباخوری عسل را روزی ۲ یا ۳ بار مصرف کنید.

* سینوزیت: روزی ۲ یا ۳ بار مخلوطی از یک قاشق مرباخوری آب زنجبیل تازه و یک قاشق مرباخوری عسل مصرف کنید.

* حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه: یک قسمت آب لیمو را با یک قسمت عسل مخلوط کنید و روزی ۲ بار کمی از آن را بنوشید.

* اضطراب: یک لیوان آب پرتقال، یک قاشق مرباخوری عسل و کمی پودر جوز هندی را روزی ۲ بار میل کنید.

* کم کردن میل به سیگار: قبل از سیگار کشیدن تکه های کوچک آناناس را همراه با نصف قاشق مرباخوری عسل بجوید.

* معده درد: مخلوطی از یک چهارم قاشق مرباخوری پودر برگ بو، یک چهارم قاشق مرباخوری دانه کرفس و یک قاشق مرباخوری عسل را قبل از ناهار و شام میل کنید.

* گردش خون ضعیف: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری دارچین و یک قاشق مرباخوری عسل را در یک لیوان آب گرم دم کنید و بنوشید.

* سکسکه: مخلوطی از یک قاشق مرباخوری عسل و یک قاشق مرباخوری روغن کرچک را هر ۱۰ دقیقه میل کنید تا سکسکه شما بند بیاید.

ممکن است بعضی از زنبورها به گل خرزهره و چند گل سمی دیگر عادت کنند و محصول سمی تهیه نمایند که البته این کار به ندرت اتفاق می افتد.

به هر حال از مصرف این ماده بسیار بافایده غافل نشوید و از فایده های زیاد آن سود بجویید.

پس عسل های موجود در بازار را می توان به 3 نوع مهم تقسیم کرد:

عسل طبیعی: عسلی که زنبور با مکیدن شهد گل ها تولید می کند.

عسل غیرطبیعی: عسلی که زنبور با مکیدن شربت آب شکر یا شیره میوه تولید کرده باشد.

عسل تقلبی: عسلی که یک فرد متقلب از شیره قند، شیره ذرت یا با بعضی میوه ها بدون دخالت دادن زنبورها درست کرده باشد.

نحوه نگهداری و تشخیص عسل سالم :

استفاده از ظرف فلزی ممنوع: عسل محصول فسادناپذیری است که خاصیت باکتری کشی دارد؛ بعد فاسد نمی شود.

نگهداری عسل حتی جهت کوتاه مدت در دمای بالای 32 درجه سانتی گراد، رنگ، طعم و خاصیت آنزیم ها ی آن را عوض کردن می دهد.

در ترکیب عسل مقدار زیادی اسید وجود دارد. جهت همین اگر عسل تان را در ظروف فلزی نگه دارید، هم ظرفتان خرده می شود و هم رنگ، بو و طعم آن عوض کردن می کند، بعد حتما عسل را در ظروف شیشه ای یا پلاستیکی نگه دارید.

رطوبت، دشمن عسل هست. عسل را در جای مرطوب نگه ندارید، در ضمن قاشق خیس را در ظرف عسل فرو نبرید چون باعث رقیق و نامرغوب شدن آن می شود.

عسل در دمای بالای 25 درجه سانتی گراد یا زیر 5 درجه سانتی گراد «شکرک» می زند. جهت کسب اطلاعات زیاد راجع به شکرک زدن عسل به قسمت عسل تقلبی مراجعه کنید.

وجود ذرات خارجی مثل گرد و غبار، ذرات موم و… در عسل باعث تسریع عمل شکرک زدن آن می شود.

اگر عسل تان شکرک زد، دلواپس نباشید. شما می توانید به آسانی و با قراردادن شیشه عسل درون یک ظرف آب جوش آن را حرارت دهید و به حالت اولش برگردانید.

اما اگر یک ماه بعد دیدید که دوباره همان عسل شکرک زده ـ به خاطر متبلور شدن دانه های شکر ـ به آسانی نمی توانید با انجام کار دفعه قبل آن را به حالت مایع درآورید.

عسل های پاستوریزه که در حرارت اوج جوشیده و به صورت صنعتی بسته بندی می شوند، اصلا شکرک نمی زنند و رسوب هم نمی کنند.

در عوض به علت حرارت زیاد، بسیاری از فواید آن کم می شود؛ یعنی درصدی از اسیدهای آمینه، دیاستاز مثبت و بعضی ویتامین های عسل از بین می رود.

عسل از سالم ترین خوراکی هاست، به شرطی که از اول سالم به عمل آمده باشد چون در بعضی مناطق زنبورها از گل گیاه های سمی شهد می مکند یا از شهد گیاهانی که سمپاشی شده است اند، استفاده می کنند که نتیجه آن تولید عسل نامرغوب یا حتی سمی هست.

حواستان باشد عسلی که بوییدن آن شما را به عطسه بیندازد، خوردنش مستی و سکر بیاورد یا چشیدنش گلو را بسوزاند، عسل نامرغوبی است که باید از خوردنش پرهیز کرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

واژه های کلیدی: بیماری | استفاده | استفاده | خواص عسل | درمان بیماری با عسل | ضد میکروب |

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog